OVER ONS.

Sea Support Diving is in 2014 opgericht door Jeroen Dingemanse en Sanne Terweij, beiden gepassioneerd sportduikers. Jeroen duikt al vele jaren en heeft een voorliefde voor water. Hij is naast PADI Open Water Scuba Instructor ook actief als duiker bij de brandweer in Zaanstad.

Sanne duikt sinds 2011 en is daar zo enthousiast over geworden dat er sinds die tijd al vele verschillende opleidingen gevolgd zijn, van PADI tot NOB en recent de GUE Fundamentals. Op dit moment wordt ze opgeleid tot PADI Divemaster.

Samen willen we graag nog meer mensen enthousiast maken voor deze geweldige sport, en de mensen die al enthousiast zijn graag verder opleiden. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede opleiding aan de basis staat van enorm veel duikplezier en ontspanning.

DUURZAAM.

Jeroen zal de lessen verzorgen, waarbij ook zeker tijd en aandacht zal worden besteed aan de prachtige natuur waarin we gaan duiken, en hoe je daar onder water mee om moet gaan om die te behouden. Duiken is heel mooi, maar we moeten ook zorgen dat het in de toekomst zo blijft!

Daarom zetten we ons ook een beetje extra in voor behoud van het onderwater milieu. Een deel van de opbrengst van iedere cursist gaat naar keuze naar De Sea Shepherd of PADI’s Project Aware;  organisaties die zich inzetten voor het behoud van en educatie over de onderwaterwereld en haar bewoners. Hierbij kunnen ze de nodige financiële steun gebruiken. ( 2% wordt gedoneerd, dat betekent per Open Water cursus een donatie van €10,- )

Wij vinden het erg belangrijk dat er op een duurzame manier met de duiksport wordt omgegaan en willen dit dan ook duidelijk in ons programma opnemen, zoals onze naam al een beetje verraadt.

Hieronder kan je meer informatie vinden over de twee doelen..

DUIKEN.

De zwembadlessen van Sea Support Diving zullen overwegend gehouden worden in Zandvoort, waar ook alle materialen en een vulstation aanwezig zijn. Dus geen gesleep met flessen en natte pakken van locatie naar locatie! Onze andere locatie bevind zich in Akersloot, aan nog meer locaties wordt gewerkt.

Buiten duiken zullen overwegend in het prachtige Vinkeveen plaatsvinden, maar er zijn dichtbij ( in de regio's Noord-Holland en Utrecht ) genoeg mooie duikstekken om af te wisselen!

Als je vragen hebt over een van onze opleidingen, of gewoon eerste eens kennis wil maken, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op.

KIES JE DOEL