Referral

Hier leren, op vakantie pas duiken?

Misschien spreekt het duiken in Nederland je gewoon niet zo aan ( hoewel het wel echt heel mooi is hier! ) en heb je al een mooie vakantie geboekt naar een tropische bestemming.
Maar ook als je liever daar de onderwaterwereld wil gaan ontdekken, hebben we een oplossing op maat. Heb je geen zin om in nederland het water in te gaan, maar ook geen zin om in je welverdiende vakantiedagen in een klaslokaal theorielessen te volgen en huiswerk te maken?
Het hoeft allebei niet!

Je kan hier je theorie lessen en het zwembad gedeelte van je PADI Open Water cursus doen met een zogenaamde PADI Referral. Als je met succes het lesgedeelte hier afrond krijg je van ons een bewijs van deelname mee wat een jaar geldig blijft. Daarmee kan je op je vakantiebestemming meteen verder met je buitenwater duiken bij een PADI duikcentrum, en gaan genieten van het onder water zijn!

Je volgt bij ons je theorie, die je in je eigen tempo kan afronden. Je kan vast thuis beginnen met leren, we kunnen je het lespakket opsturen.
Daarna volg je vijf zwembadlessen. Hierin wordt je vertrouwd gemaakt met je apparatuur en leer je de basisbeginselen in het nederlands.

Ook voor deze cursus geld dat jouw plezier en comfort voorop staat!
Dus, heb je meer tijd nodig om alles onder de knie te krijgen? Geen probleem, die tijd maken we gewoon.

 

 

Prijs van deze cursus: 
€ 275,-
Duur: 
1,5 dag
Minimum leeftijd: 
10 jaar
Aantal zwembadlessen: 
5
Aantal buitenwaterduiken: 
/
Inclusief: 
  • PADI "Open Water Diver"-cursusboek
  • PADI "Open Water Diver"-DVD
  • PADI "How to use and choose divecomputers"-cursusboek 
  • Huur duikuitrusting
 
Exclusief: 
  • PADI Brevet
  • Buitenwaterduiken